Z nákladiaku spadol na R1-ku celý nákladový priestor

Sme.skVo štvrtok sa stala zvláštna dopravná nehoda, ktorá výrazne spomalila premávku na rýchlostnej ceste R1 v úseku obchvatu Žiaru nad Hronom. Stala sa v mieste, kde je obojsmerná premávka zúžená do dvoch jazdných pruhov. Ako nás informoval Ivan Vlkovič zo združenia ASOS, na 78. kilometri rýchlostnej cesty R1 pri Žiari nad Hronom sa približne o 14-tej stala nehoda nákladného automobilu Renault.

„Pri prejazde šikanou, ktorá presmerováva dopravu od Zvolena do protismeru (kvôli stavebným prácam na R1), sa nákladnému vozidlu Renault, zrejme pre technickú závadu na vozidle, odtrhla plachtová nadstavba s nákladom elektroniky a padla na ľavú stranu vozidla do stredu vozovky,“ uviedol Vlkovič a dodal, že nikto sa nezranil a ani žiadne ďalšie vozidlo nebolo poškodené.

Pád plachtovej nadstavby poškodil dopravné značenia, ktoré oddeľuje protismerné pruhy. Polícia tak musela niekoľko hodín riadiť v danom mieste premávku. Keďže bol voľný len jeden jazdný pruh, striedavo cez neho púšťali vozidlá idúce v oboch smeroch.

Ešte vo večerných hodinách sa čakalo na náhradné vozidlo, ktoré by odviezlo náklad, aby prekážka mohla byť z cesty odstránená.

Fotogaléria k článku:

Tento obsah bol zaradený v Dopravné nehody. Zálohujte si trvalý odkaz.

3 reakcie na Z nákladiaku spadol na R1-ku celý nákladový priestor

  1. Spätné upozornenie: best keto app

  2. Spätné upozornenie: free dating site for adults

  3. Spätné upozornenie: tinder dublin

Nie je možné pridávať komentáre.