Pri nehode medzi Nitrou a Vrábľami sa zranilo deväť ľudí

Sme.skVčera sa na trase medzi Nitrou a Vrábľami stala vážna dopravná nehoda, pri ktorej sa zranilo 9 ľudí. Vodič Renaultu Megane sa v protismere postupne zrazil s ďalším dvomi autami a motorkou.

V nedeľu popoludní, krátko pred treťou, sa na ceste medzi Nitrou a Vrábľami v smere do Vrábeľ pri obci Klasov stala vážna dopravná nehoda 3 áut a jednej motorky. Ako nás informoval Ivan Vlkovič zo združenia ASOS, pri tejto dopravnej nehode sa zranilo 9 ľudí, z toho 3 ťažko. Dve deti a štyria dospelí mali ľahšie zranenia a všetci boli hospitalizovaní.

„Táto dopravná nehoda sa stala tak, že vodič vozidla Renault Megane jazdiaci v smere od Nitry prešiel do protismeru v pravotočivej zákrute, kde sa zrazil s vozidlom Renault Thalia idúcim v opačnom smere. Thalia skončila v priekope po dvoch kotrmelcoch. Následne sa Megane čelne zrazil so Škodou  Fabia, ktorá skončila na boku v priekope. Po tejto zrážke otočilo Megan o 180 stupňov, pričom doň narazil motocykel idúci od Vrábeľ. Aj motorka skončila v priekope,“ uviedol Vlkovič.

Pri dopravnej nehode zasahovali príslušníci Hasičskej stanice vo Vrábľoch, ktorí boli na mieste nehody prví. Niektorých museli vyslobodiť z áut pomocou hydraulického vyslobodzovacieho náradia. Po nich prišli záchranky z Vrábeľ, Nitry a Beladíc. Privolali aj vrtuľník, ktorý previezol do nemocnice motocyklistu.

Na miesto prišli aj tri odťahovacie špeciály združenia ASOS z Nitry, aby pomohli sprejazdniť cestu. To sa podarilo až dve hodiny po nehode.

„Odstraňovanie trvalo dosť dlho kvôli tomu, že na komunikácii sa nachádzalo veľmi veľké množstvo prevádzkových kvapalín, ktoré odstraňovali hasiči,“ dodal na záver Vlkovič.

Fotogaléria k článku:

Tento obsah bol zaradený v Dopravné nehody. Zálohujte si trvalý odkaz.