ASOS v „ringu“

Logo GT1 ASOS po úspešnom zvládnutí zabezpečenia nedávneho preteku majstrovstiev sveta WTCC opäť poskytuje svoje služby a zabezpečuje seriál majstrovstiev sveta tentoraz FIA GT1. Už tento víkend 8.-10. júna sa môžu priaznivci motoristického športu stretnúť na Slovakiarigu na vrcholnom športovom podujatí. Všetkým zúčastneným držíme palce a prajeme krásny motoristický zážitok.

Matador GT1 Racing Weekend pod záštitou FIA, začína už od piatkového rána kedy začínajú tréningy, v sobotu kvalifikácie a v nedeľu hlavné preteky. Program bude pestrý a návštevníkov čaká množstvo sprievodných podujatí a pretekov.
Hlavného preteku sa zúčastní deväť automobilových značiek každá s nasadením dvoch vozidiel. Audi R8 LMS, Aston Martin DBRS9, BMW Z4, Ferrari 458 Italia, Ford GT, Lamborghini Gallardo LP600, McLaren MP4 12-C, Mercedes SLS GT3 a Porsche 911 GT3 R. Špeciály majú výkon vyše 500 koní.
Sprievodné preteky:

  • Majstrovstvá Slovenska a Maďarska cestovných automobilov do 2000cc
  • Majstrovstvá Slovenska a Maďarska cestovných automobilov nad 2000cc
  • Lotus Eastern Europe CUP
  • Formule do 1400cc a do 2000cc
  • Suzuki Swift CUP
  • Goo Motorsport (seriál Porsche CUP Turecko)
Foto Ring V sobotu budú patriť medzi motoristov aj naši strieborní hokejisti, ktorí budú mať nie len autogramiádu pred hotelom RING, ale medzi pretekárov sa premiérovo zaradí aj Ľubomír Višňovský na svojom Ferrari 458 GT s výkonom 580 koní. Pôjde vo farbách tímu Petersport Racing, ktorý mu zabezpečuje prípravu a servis vozidla. Zúčastní sa kvalifikácie ako aj následného preteku v divízii 4 nad 2000 cm3.
Celý tento náročný Racing Weekend zabezpečuje s odťahovou technikou
ASOS služby motoristom 18 123


Tento obsah bol zaradený v Tlačové správy, Udalosti. Zálohujte si trvalý odkaz.