Kamión so slamou prehradil diaľnicu po zrážke s osobným autom

Sme.skDnes sa na výjazde z Prístavného mosta v Bratislave stala dopravná nehoda. Podľa jednej verzie sa kamionista nevenoval riadeniu a narazil do osobného auta, podľa inej bol príčinou vodič osobného auta, ktorý sa neočakávane zaradil pred kamión.
BRATISLAVA. Dnes, niekoľko minút pred jedenástou hodinou predpoludním, sa stala na bratislavskom diaľničnom obchvate v smere do Petržalky dopravná nehoda.

Verzia 1: vodič kamiónu sa nesústredil a narazil do auta

Ako nás informoval František Peczár z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave, pravdepodobnou príčinou bolo, že vodič kamiónu sa dostatočne nevenoval vedeniu motorového vozidla. Následkom bola zrážka vozidiel.

„Podľa vyjadrení svedkov k nehode malo dôjsť tak, že vodič kamiónu jazdiaci v pravom jazdnom pruhu narazil do motorového vozidla idúceho pred ním (Fiat Brava) a to sa odrazilo do autobusu jazdiaceho v odbočovacom pruhu (Ružinov centrum). Pri tejto dopravnej nehode k zraneniu osôb nedošlo,“ uviedol Peczár.

Verzia 2: osobné auto sa natlačilo pred kamión

Podľa verzie vodiča rakúskeho kamiónu, o ktorej nás informoval Ivan Vlkovič zo združenia ASOS, pravdepodobnou príčinou nehody bol český vodič Fiatu Punto, ktorý sa neočakávane išiel zaradiť do pravého odbočovacieho pruhu výjazd na Gagarinovu ulicu.

„Rakúsky kamión naložený slamou zozadu doňho narazil a následne sa mu prevrátil vlek naprieč oboma jazdnými pruhmi. Odrazený fiat punto ešte jemne narazil do prechádzajúceho autobusu, ktorý už bol na zjazde na Gagarinovu ulicu,“ uviedol Vlkovič.

Policajti na mieste alkohol u vodičov nezistili. Škoda na motorových vozidlách sa odhaduje na 20 000 eur.

Diaľničný obchvat museli uzavrieť pre premávku na dobu približne dvoch hodín. Následky nehody odstraňovali pracovníci ASOS Bratislava.

Fotogaléria k článku:

Tento obsah bol zaradený v Dopravné nehody. Zálohujte si trvalý odkaz.

3 reakcie na Kamión so slamou prehradil diaľnicu po zrážke s osobným autom

  1. Spätné upozornenie: 1personality

  2. Spätné upozornenie: free chicago dating sites

  3. Spätné upozornenie: see who liked you on tinder

Nie je možné pridávať komentáre.