Na konci Nového mosta v Bratislave sa čelne zrazili autá

Sme.skDnes sa na Novom moste v Bratislave dopravná nehoda. Podľa polície vodička osobného auta na jeho konci prešla do protismeru, kde sa zrazila s dodávkou. Polícia na mieste odkláňala dopravu. Ako nás informovala Petra Hrášková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave, dnes krátko pred 9. hodinou sa na Novom moste v smere do centra Bratislavy stala dopravná nehoda. Jej účastníčkou bola aj vodička Fordu Fiesta jazdiaca v ľavom jazdnom pruhu z Petržalky v smere do mesta.

„Z doposiaľ nezistených príčin vodička prešla do protismeru, kde došlo k čelnej zrážke s vodičom dodávky Citroen Jumper. Následne došlo ku kolízii s ďalším osobným motorovým vozidlom. Dve osoby utrpeli pri nehode zranenia a boli prevezené na lekárske ošetrenie do nemocnice,“ uviedla Hrášková.

Následkom zrážky bolo vozidlo Ford Fiesta otočené a odrazené do auta Volkswagen Polo, ktoré jazdilo za Fiestou.

Alkohol policajti dychovou skúškou u vodičov nezistili. Materiálna škoda na vozidlách bola predbežne vyčíslená na 17 000 eur. Presné príčiny dopravnej nehody sú predmetom šetrenia.

„Z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody a odstraňovania jej následkov bola Staromestská ulica v smere do mesta uzatvorená približne do 11.30 hod. Hliadky dopravnej polície na mieste odkláňali premávku zo smeru Petržalka po zjazdovej vetve z Nového mosta v smere Nábrežie armádneho generála Ľ. Svobodu. V smere do Petržalky bol Nový most s miernymi obmedzeniami prejazdný,“ uviedla na záver Hrášková.

Fotogaléria k článku:

Tento obsah bol zaradený v Dopravné nehody. Zálohujte si trvalý odkaz.