Hromadná nehoda na diaľnici D1, autá stáli v dlhých kolónach

Včera 16:59 – Na diaľnici Bratislava – Trnava sa v utorok popoludní stala hromadná nehoda. Zasahoval aj vrtuľník. Úsek od Senca na Trnava je už prejazdný!

Nehoda sa stala na diaľnici v smere z Bratislavy do Senca. Zrazili sa tam dva kamióny a štyri autá. „Na miesto nehody vyrazili hasiči, leteckí záchranári a sanitky so záchranármi,“ potvrdil operačný dôstojník bratislavských hasičov.

 Hromadná nehoda na diaľnici D1: Zasahoval aj vrtuľník

Podľa predbežných informácií sa na diaľnici najskôr zrazili dva kamióny, pričom jeden riadil maďarský vodič. Ľahko zranení sú štyria účastníci nehody. Bolo medzi nimi aj dieťa. Zraneného – maďarského kamionistu (48) – prevážal z miesta nehody vrtuľník.

Na diaľnici D1 sa stala hromadná dopravná nehoda.

Podľa bratislavskej krajskej policajnej hovorkyne Petry Hráškovej účastníčkou nehody bola vodička Škody Fabie, ktorá odstavila auto v pravom jazdnom pruhu pre poruchu na vozidle. Za ňou zastavil vodič mazdy, ktorý jej pomáhal poruchu odstraňovať. Vodič slovenského kamióna, ktorý uvidel prekážku, začal brzdiť. vzápätí do neho narazil maďarský kamionista. Nákladiaky obidve osobné autá potlačili. Havarovali aj ďalšie dve osobné autá. Najvyššie škody sú na kamiónoch. „Presné príčiny nehody zisťuje polícia,“ dodala hovorkyňa Hrášková.

Takto zachytila nehodu naša čitateľka Petra.

Dva kamióny boli skrížené cez všetky tri jazdné pruhy. Diaľnica bola uzavretá a až do odstránenia havarovaných áut polícia premávku smerovala mimo diaľnice. Na mieste havárie uviazli desiatky áut, medzi ktorými boli aj autobusy. Diaľnica je už prejazdná. Jeden pruh sprejazdnili okolo 19. hodiny. Až vo večerných hodinách bola doprava kompletne obnovená.

Zdroj: http://krimi.cas.sk/clanok/226277/hromadna-nehoda-na-dialnici-d1-auta-stali-v-dlhych-kolonach.html

Tento obsah bol zaradený v Dopravné nehody. Zálohujte si trvalý odkaz.