Nehody zablokovali tunel Branisko a Prístavný most

Sme.skZa tunelom Branisko sa zrazili dve autá, úsek museli policajti uzavrieť. Počas nehody sa vážne zranili dve osoby. Na Prístavnom moste v Bratislave utiekli autu zadné kolesá.

Branisko blokovala vážna nehoda

NEMEŠANY. Za tunelom Branisko sa v úseku diaľnice D1 smerom na obec Nemešany (okres Levoča) pred kruhovým objazdom stala dopravná nehoda. Zrazili sa tam dve osobné motorové vozidlá. Podľa informácií z Operačného strediska Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove museli policajti úsek uzavrieť v oboch smeroch o odkloniť premávku na cestu I/18.

„Do kolízie sa dostali dve osobné motorové vozidlá. V aute Citroen s trenčianskou poznávacou značkou sa zranili dve osoby ťažko a v automobile Hyundai s prešovskou poznávacou značkou sú dvaja ľahko zranení,“ informoval TASR Pavol Klabník z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove.

Dodávke odpadli kolesá

BRATISLAVA. Nehoda, pri ktorej sa nikto nezranil, sa stala v Bratislave na Prístavnom moste. Ako nás informoval Jaroslav Jasovský zo združenia ASOS, dnes medzi 12:30 až 13:30 odpadli dodávke počas jazdy zadné kolesá zo zadnej ľavej dvojmontáže.

Aby mohlo vozidlo odťahovej služby odtiahnuť pokazenú dodávku, bolo potrebné uzavrieť diaľničný most v smere do Petržalky. Potom, čo sa vozidlo odťahovky otočilo o 180 stupňov, bolo možné dodávku pripojiť a odtiahnuť z miesta nehody.

Fotogaléria k článku:

Tento obsah bol zaradený v Dopravné nehody. Zálohujte si trvalý odkaz.